Heidi Hennevelt – van de Graaf

In 2020 ben ik met veel plezier begonnen bij de praktijk, eerst als praktijkondersteuner en praktijkmanager en nu als (mede) eigenaar en praktijkhoudster.
Voordat ik begon bij Praktijk voor Kind en Ouder heb ik als yogadocent binnen mijn eigen studio jaren les mogen geven aan alle leeftijden, waarbij het werken met kinderen en jongvolwassenen mij veel energie en voldoening gaf. Ik heb gedurende deze tijd, naast het lesgeven ook altijd geprobeerd mijzelf verder te ontwikkelen. Ik heb mij gericht op opleidingen en studies binnen de zorg en management omdat ik merkte dat ik daar ook gelukkig van werd. Een combinatie van deze passies vind ik terug in mijn rol binnen de praktijk, waardoor ik helemaal op mijn plek zit.
Als praktijkhoudster houd ik mij bezig met de organisatie, het beleid, kwaliteit, personeel en de (financiƫle) administratie. Daarnaast doe ik de telefonische intakes, en ben ik samen met Marjolein het eerste aanspreekpunt. Ik vind het fijn en zie het als onze missie om samen met het team ervoor te zorgen dat onze praktijk een prettige plek als basis is om kwalitatief goede psychologische zorg te bieden, waarbij het kind en het gezin centraal staan.